За 13-а поредна година Investor.bg ще бъде домакин на най-важните дискусии, новини и разговори за инвестиционната и финансова общност в България и целия Югоизточен район. На 21 ноември в Интер Експо Център, гр. София, Investor Finance Forum ще събере на едно място водещи инвеститори и финансисти от страната и целия регион.

Посетителите на събитието ще имат възможност да проследят 6 дискусионни панела, посветени на макроикономическата рамка на страната и региона, финтех и AI, пазарите, успешните и рисковите инвестиционни стратегии, Net Zero Economy и още важни за общността теми, които са ключови за Европа, особено в контекста на световната икономическа динамика в момента.

Спечелена ли е битката с инфлацията, какви ще бъдат следващите ходове на Европейската централна банка, политиките на регулаторите и как разбъркването в геополитическия пъзел ще повлияе на икономиките в региона – това са само част от дискусионните теми, заложени в програмата на откриващия панел в 13-ото издание на Investor Finance Forum.

За поредна година специален интерес към събитието на Investor.bg има и от водещи европейски фондови борси, които също ще присъстват на конференцията.

Повече информация за програмата и лекторите в Investor Finance Forum, както и как да се регистрирате за безплатно присъствие на събитието, ще откриете на Investor Media PRO.

Генерални партньори на Investor Finance Forum 2024 са FiBank и Freedom24.

Основни партньори на събитието са Асоциация за отговорно небанково кредитиране, MFG, Amundi, Българска фондова борса, ЮГ Маркет ЕАД, Shelly Group, Activ Trades, Елана Финансов Холдинг.

Партньори на събитието са и Аларик Секюритис, ПОК „Доверие”, Bulmint, Belayer, BenchMark, Impetus, Karoll Broker.

Investor Finance Forum се осъщестява и със съдействието на Столето, Devin, LATE CAFÉ & ROASTERY, Vinopoly, White Bite Catering, J Point Group и DiKa.

Институционални партньори на Investor Finance Forum 2024 са BESCO, Българската финтех асоциация, Sofia Tech Park и Висшето училище по застраховане и финанси.

Медийни партньори на конференцията са Bloomberg TV Bulgaria, списание Bloomberg Businessweek Bg, Dnes.bg, Money.bg, списание Business BGlobal, SeeNews.bg, Dir.bg, Банкеръ, в. „Стандарт”, Smartmoney.bg, Moitepari.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase